2024 Tesettür Mayo Renkleri ve Seçimi
21.06.2024

2024 Tesettür Mayo Renkleri ve Seçimi

2024 yaz sezonu için hazırlanan tesettür mayo modellerini Bigdart sitemizde inceleyebilirsiniz. Geniş ve özenle seçilen ürünler her zevke hitap etmeyi başarır. Kaliteli, konforlu ve kullanışlı olan tesettür mayo modellerinden zevkinize ve bedeninize uygun olan bir ürünü tercih edebilirsiniz. Harika ürün çeşitliliği ve farklı modeller ile dolu portföyümüz, tüm kadınların zevkine ve tarzına hitap etmeyi başarır. Likralı, desenli, yarı kapalı, tam kapalı, yüzücü, genç ve büyük beden gibi çeşitliliklerden size uygun olanını kolayca seçebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra vücut hatlarını belli etmeyen ve kolsuz mayo modelleri gibi özel tasarıma sahip olan ürünlerimizi de keşfedebilirsiniz. Uzun yıllardan beri bu sektörde hizmet veren firmamız tesettür mayo konusunda da adından bir hayli söz ettirmektedir. Kalitesi ve model alternatifleri ile her zaman ön planda yer almaya devam etmektedir. Size kaliteli ve kullanışlı ürünler sunmak amacıyla özenli şekilde çalışmaya gayret edilmektedir. Bu nedenle gönül rahatlığıyla beğendiğiniz ürünleri tercih edebilirsiniz.

Tesettür Mayo Modelleri

Tesettür mayo modelleri birçok seçenekten oluşur. Bunlar ise su şekildedir;

Elbise mayo: elbise mayo modelleri, elbise olarak tasarlanıp hazırlanmış ve denize girmeye uygun şekildedir. Bedeniniz eve zevkiniz e göre bir ürün seçimi yapabilmeniz mümkündür.

Tayt mayo: taytlı mayo modelleri de oldukça kullanışlıdır. Hem yarı kapalı hem de tam kapalı tesettür Mayo çeşitleri de mevcuttur.

Yarı kapalı mayo: yarı kapalı mayo modelleri genel olarak kolsuz veya kısa kollu olarak üretilir. Mayoların altı diz kısma kadar kapalışekilde tasarlanır. Yiyeceğiniz ortama göre bir ürün seçimi yapabilmeniz mümkündür.

Tam kapalı mayo: tam kapalı mayo modeli aynı zamanda tam tesettür olarak da bilinir. Vücudun hiç bir bölümü görünmeyecek şekilde tasarlanıp üretilir. Her yaz sezonu oldukça iddialı kreasyonlara yer veren sitemizde dilediğiniz zevke ve bedene hitap eden ürünleri bulabilirsiniz. Renk, desen ve beden açısından oldukça geniş kitleye sahip olan ürünleri Bigdart sitemizden keşfedebilirsiniz.

Likralı mayo: Likralı tam kapalı ve yarı kapalı mayo modellerine de sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. Rahatlığı ön plana çıkaran bu ürünler denize girerken size en iyi şekilde konfor sunacaktır.

Yüzücü mayo: bu mayo modeli profesyonel yüzücülerin kullanmış olduğu mayo çeşididir. Profesyonel bir yüzücüyseniz ya da böyle bir ürün almak istiyorsanız. Bigdart sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Mayo Yaş Grubu ve Bedenleri

Sitemizde her bedene uygun mayo çeşidi yer almaktadır. Büyük bedenlere uygun model ve renkler bulabileceğinizin yanı sıra aynı zamanda küçük yaş grubuna sahip kadınlara göre de mayo modelleri bulabilirsiniz. Her bedene uygun ürünleri sitemizden kolayca bulabilirsiniz. Yarı kapalı, tam kapalı ve Likralı seçeneklerden tercihiniz e göre bir seçim yapabilirsiniz 

Tesettür Mayo ile Her Zaman Tatilin Keyfini Çıkarabilirsiniz

Tesettür mayo modellerini yalnızca tatil için kısıt kandırmak doğru olmaz. Çünkü bu ürünü yaz ya da kış mevsiminde kullanmak mümkündür. İster denizde, ister kapalı havuzda ya da isterseniz kaplıca gibi bir yerde kullanabilirsiniz. Genellikle en çok yaz mevsiminde bu ürün tercih edilse de pek çok alanda kullanım imkanı sağlar. Üst, alt ve bone üçlüsünden oluşan bu ürünü Bigdart sitemizden kolayca bulabilirsiniz.

Tesettür kapalı mayo modeli için tercih edilen pek çok kumaş çeşidi vardır. Bu kumaşlar arasından seçim yaparken ağırlık hissi bırakmayacak ve hemen kuruyan bir ürün kumaşı tercih edilmesi daha doğru olur. Bu kumaşlar ise jarse, polyester ve dalgıç kumaş modelidir. Bu kumaşların en önemli ortak özelliği ise su itme ve hemen kuruma sağlamasıdır. Bunun için Bigdart sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Blog Son Eklenenler

Özel Davetler İçin Kombin Önerileri

Kadınlar her zaman şık olmayı ister ve bunu önemser.  

Renkli Kıyafetlerle Yapılacak Kombinler

Her sezon popüler olan renkler, birbirinden farklıdır ve kombin yapılırken renk uyumuna dikkat edilmesi gerekmektedir.

Sıcak Aylarda Serinleten Tesettür Kombinleri

Sıcak yaz mevsiminde serin ve şık olmak her kadının isteğidir.

Mevsim Geçişleri İçin Kombin Önerileri

Dolaplarınızda yeni bir hareketlilik başlatan mevsim geçişleri, sizlere farklı stil kombinleri deneme imkanı tanır.

İş Hayatı İçin Tesettür Kombin Önerileri

İş hayatında tesettür modası hem şıklığı ve hem de rahatı bir arada sunarak, günlük iş kıyafetlerinizi tercih ederken dengeli bir yaklaşım benimsemeyi gerektirir.

Sonbahar Tesettür Kombinleri

Sonbahar ve kış ayları, giyim konusunda kadınlar için en önemli mevsimlerdir.  

Bol Paça Kadın Pantolon Kombinleri

Bol paça kombin son senelerin en gözde trendlerinden biri haline gelmiş durumdadır.

Uzun Elbise Kombinleri Nasıl Yapılır?

Uzun   kadın elbise    modelleri her mevsim ve  özel günler için oldukça ideal bir giyim seçeneğidir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.